Stappen om een online triatloncoach te worden

Online triatloncoach worden is niet zo moeilijk als het lijkt. Het helpt om een mentor te hebben die in deze branche meestal een bepaald percentage van uw nettowinst nodig heeft om u wegwijs te maken. Toen ik begon, schonk ik meer dan 50% van mijn verdiensten aan de “hoofd”-coach. Als ik hier nu op terugkijk, lijkt het best gek dat ik het heb gedaan. Ik geef echter enkele tips/inzichten over hoe u in ieder geval online aan de slag kunt gaan met uw triatloncoachingbedrijf. Er zijn een paar dingen die u moet doen om te beginnen en ik zal ze hieronder beschrijven.

1) Het eerste is om gecertificeerd te worden als een USA Triathlon Level I Coach. Dit kost u ongeveer $ 1.000,00 en u moet ongeveer een week de tijd nemen om de les te doorlopen die op verschillende locaties wordt gehouden. Ik ging naar Colorado Springs.

2) Word lid van IDEA Fitness en word daar een professioneel lid en meld u aan voor een aansprakelijkheidsverzekering tegen gereduceerd tarief voor uw binnenkort te coachen bedrijf.

3) Zoek een goede naam voor uw coachingbedrijf en neem een LLC.

4) Ik neem aan dat je op dit moment al een paar triatlons hebt voltooid en het helpt om helemaal van deze sport te houden. Ik bedoel, je moet echt van alle drie de sporten en sporten in het algemeen houden om dit te doen. Als je gewoon wat extra geld wilt verdienen en er niet echt van houdt, kun je nu vrijwel stoppen met lezen.

5) Breng jezelf op de markt. Krijg een website.

6) Bekijk de “forum”-pagina van TrainingPeaks.com en beantwoord vragen voor atleten die advies zoeken. Beantwoord alleen die vragen die u gekwalificeerd acht om te beantwoorden en wees eerlijk. Het is prima om uw website in uw handtekening te vermelden, maar probeer niet elke vraag die op het forum verschijnt te beantwoorden.

7) Verslind en lees alles wat je kunt vinden over training, triatlon en vooral online marketing. Triatloncoaching is geen rocket science en online marketing ook niet. Het kost echter veel tijd en geduld voordat je enig resultaat ziet.

8) Ga achter het laagliggende fruit in je directe omgeving aan. Alleen omdat je een online fitness coach bent, wil nog niet zeggen dat je nog steeds geen mensen kunt benaderen die naast je wonen of in je gemeenschap wonen. Mensen zullen je zien trainen voor je volgende triatlon en zullen je natuurlijk beginnen te vragen wat je aan het doen bent.

9) Zorg ervoor dat u een visitekaartje heeft waarop uw e-mail/website duidelijk zichtbaar is, zodat u er een kunt uitdelen als iemand naar uw diensten vraagt terwijl u een lange fietstocht maakt of hardloopt.

10) Openwaterzwemclinics en/of triatlonkampen houden in uw plaatselijke zwembad of fitnesscentrum om interesse te wekken en service te bieden aan degenen die net beginnen met de sport. Deze personen kunnen tenslotte uw klanten zijn als u goed werk levert in de kliniek.

Dit zijn slechts enkele van de stappen die je moet nemen om aan de slag te gaan als triatloncoach. Veel succes voor jou en je coaching. Onthoud dat geduld en doorzettingsvermogen niet alleen de triatlons wint, maar ook uw triatloncoachingsbedrijf verbetert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *