Κριτικές της Herbalife Online – Μπορείτε να τις πιστέψετε πραγματικά;

Δεν θα βρείτε ποτέ καμία έλλειψη κριτικών Herbalife στο διαδίκτυο. Το ερώτημα είναι μπορείτε πραγματικά να τους πιστέψετε; Αυτές οι κριτικές μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψουμε απλώς και μόνο επειδή πολλές Κριτικές του Herbalife γράφτηκαν από πρώην διανομείς που δεν έβγαλαν χρήματα με την ευκαιρία. Οι υπόλοιπες κριτικές της Herbalife είναι γραμμένες από άτομα που αναζητούν ή προσπαθούν να σας χορηγήσουν σε εκείνες τις επιχειρήσεις. Τέλος, έχετε τις κριτικές από ανθρώπους που λένε ότι τους έκλεψαν ή τους απάτησαν.

Κριτικές της Herbalife – The Reality Check

Ένα πράγμα που πολλοί άνθρωποι αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν όταν διαβάζουν αυτές τις κριτικές είναι ότι υπάρχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστό αποτυχίας στον κλάδο του δικτυακού μάρκετινγκ MLM. Ποσοστό αποτυχίας 97% για την ακρίβεια. Αυτό το υψηλό ποσοστό αποτυχίας ισχύει ιδιαίτερα όταν μια εταιρεία ή ένας χορηγός υπόσχεται αυτές τις εξωφρενικές προμήθειες. Αν κοιτάξετε πραγματικά τις περισσότερες από αυτές τις κριτικές για την Herbalife, πολλοί φαίνεται να έχουν πέσει θύμα πολλά υποσχόμενων.

Οδηγείτε στο δρόμο και βλέπετε τηλεφωνικούς στύλους στις γωνίες των δρόμων ή πινακίδες ληστών αναρτημένες σε ράμπες εξόδου ή φανάρια που αναφέρουν ότι μπορείτε να κερδίσετε έως και 1.500 $ μερικής απασχόλησης και 5.000 $ Πλήρης απασχόληση. Πραγματικά? Λοιπόν, ναι, μπορείτε πραγματικά. Υπάρχουν πολλοί σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εταιρεία που είναι σε θέση να κάνουν αυτά τα επίπεδα εργασίας μερικής απασχόλησης και πλήρους απασχόλησης εισοδήματος. Αλλά το μόνο πράγμα που δεν σας λένε αυτά τα σημάδια είναι ότι θα χρειαστεί χρόνος, ενέργεια και πόροι για να έχετε αποτελέσματα όπως αυτά. Δεν υπάρχει γρήγορος πλουτισμός. Υπάρχει πλουτισμός σε 2 έως 5 χρόνια με λίγη σκληρή δουλειά και συνεπή προσπάθεια.

Το να υπόσχεσαι στους ανθρώπους να βγάλουν πολλά χρήματα δεν είναι λάθος από μόνο του, ωστόσο, πρέπει να δούμε λίγο πιο προσεκτικά τις λεπτομέρειες και να δείξουμε την αλήθεια.

Κριτικές της Herbalife – Η αλήθεια πίσω από αυτά

Η εταιρεία Herbalife είναι ένας από τους γίγαντες στον κλάδο του MLM. Η εταιρεία υπάρχει για περισσότερα από 30 χρόνια και το 85% των πωλήσεων των 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων της εταιρείας καταβάλλεται στο κορυφαίο 15% των κορυφαίων διανομέων της. Το υπόλοιπο ποσό, που είναι 15%, μοιράζεται το υπόλοιπο 85% των διανομέων του πεδίου.

Αυτοί οι αριθμοί μπορεί να είναι ανησυχητικοί με την πρώτη ματιά, αλλά αυτή η διαφορά υπάρχει στην πραγματικότητα σε οποιαδήποτε επιχείρηση και κάθε κλάδο. Για παράδειγμα, στο επάγγελμα του Real Estate το κορυφαίο 15% των κτηματομεσιτών βγάζει τα περισσότερα χρήματα. Το υπόλοιπο 85% απλώς διαλύεται για να τα βγάλει πέρα.

Έτσι είναι τα πράγματα, και έτσι θα είναι πάντα τα πράγματα. Γιατί; Αυτό συμβαίνει επειδή μόνο το 15% των ανθρώπων είναι πρόθυμοι να πληρώσουν εκεί τέλη. Μόνο το 15% των ανθρώπων είναι πρόθυμοι να λάβουν την απάντηση Όχι. Μόνο το 15% των ανθρώπων είναι πρόθυμοι να αφιερώσουν χρόνο και να ερευνήσουν και πραγματικά να μάθουν πώς να διαφημίζουν τις ευκαιρίες τους. Ναι, πρέπει να πληρώσετε το κόστος για το MLM Success in Herbalife.

Αν ρίξετε μια ματιά στη δήλωση γνωστοποίησης εσόδων για την Herbalife, θα δείτε ότι το μέσο ετήσιο εισόδημα είναι μικρότερο από 300 $. Αυτό είναι λιγότερο από 25 $ το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι οι κριτικές της Herbalife είναι αληθινές; Δεν είναι πραγματικά μια καλή επιχειρηματική ευκαιρία; Φυσικά και όχι. Όλοι έχουν πρόσβαση στην ίδια ευκαιρία. Όλοι έχουν πρόσβαση στους ίδιους πόρους. Όλοι έχουν πρόσβαση στο ίδιο διαδίκτυο. Και όλοι έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τα μεγάλα χρήματα. Το θέμα είναι ότι δεν θα κάνουν όλοι ό,τι χρειάζεται για να έχουν επιτυχία MLM στην Herbalife.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *